torsdag 25 december 2008

Hej hå och en flaska med rom


Vad gör folk en torsdagskväll som denna? Denna juldag, som det faktiskt är. Själv sitter man och dricker rom till Pirates of the Caribbean som går på fyran. Måste nog erkänna att den blir lite bättre med några droppar alkohol i blodet.. Men den är lite underhållande i alla fall.

Är det ingen som ska med på 90's imorrn?

onsdag 24 december 2008

God jul!



Jag hoppas er jul blev bättre än min. ^^ Förutom migränanfallet som förstörde större delen av dagen, så blev det som sagt inte mycket till julfirande. Vi åt lite julmat framför Kalle Anka, dock. Julklappar? Nej, det blev ett gemensamt Wii istället. Funkar det också. På kvällen, när illamåendet och flimrandet framför ögonen hade lagt sig, blev det Wii Sports.

Inte en helt pjåkig dag tillslut, om man räknar bort allt gräl och tidigare nämnda migrän. Fast jag vet inte om jag orkar "fira" jul med familjen hädanefter... det känns som om det räcker nu. Nästa år flyr jag landet över julen, eller något.

Dit får ingen komma in, som ej kan baka struvor

22 december. Julklappsbyte med Tobi. ^^


Fick en mönstrad röd tröja och ett halsband av honom. Iz nize. :D


Sen bakade vi struvor. "Vi", kan man väl säga.. Tobi och Kyoko fixade dem, jag vände dem i socker. Mina struvor såg mest ut som små monster. T__T Räknas det ändå? Får jag komma in i slottet Drummeldimp?

"Stora slottet Drummeldimp
ligger bortom fjärran
Dit får ingen komma in
som ej kan baka struvor"
- Lingonben

Tjejkväll med klappjakt



21 december. Publiceringen är dock försenad. ^^;

Underbart att träffa alla igen! Det var ett tag sen sist, minsann. Nu blev det monopol, klappjakt, rappakalja och snicksnack. 'Twas nice! Bilder finns på min bilddagbok. ^^