fredag 23 januari 2009

Kaka på kaka existerar inte

Rosa hjärtan, lila hjärtan, rosa kakor, rosa kristyr... there's no such thing as "less is more". Våra kakor äger redan, men jag glömde fota dem efter dekoration. Äsch, kom till Öppet hus och se själv istället!

Alex var tålmodig, trots att jag och Linnea råkade krossa kanterna på de färdiga kakorna ett par gånger. Det innebar dock bara att det var mer som vi kunde äta upp. :]

På lördag kommer allt vara awesome.


onsdag 21 januari 2009

Planering på Gråmunken

Eftersom det är Öppet hus i skolan på lördag, så satt jag med Linnea och Alex på Gråmunken för att planera och fördela ansvar. Vi ska nämligen hålla i ett litet café då, för att samla in pengar till studieresan. ^_^ Det kommer bli awesome, jag lovar. Kom dit! Det är på Cybergymnasiet Odenplan Norra, mellan klockan 11.00 och 14.00 på lördag. We have cookies.

...och pocky! (high-pitched scream)

Imorgon kommer de hit för att baka, vilket kommer resultera i pure awesomeness. I'll keep you updated with pics.

söndag 18 januari 2009

Bitter mandel och butter kaka

Uppcon är dåligt för min hälsa. Jag får faktiskt inte feber särskilt ofta, utan går mest och snörvlar under förkylningar. De två värsta feberdagarna de senaste åren har dock båda inträffat under Uppcon, fast med tanke på alla människor som rör i lokalerna kanske det inte är så konstigt... Men man blir ju inte sjuk direkt på en gång, så det är ändå fail.

Det känns som om hela den här dagen har varit fail of doom, i och för sig. Förutom febern, sökandet efter alvedon, det tidiga morgonpasset i entrén och att mina prylar blev snodda, lackade tågkonduktören ur på mig för att jag hade ungdomsbiljett utan att ha med mig legitimationen. Det har hittills alltid fungerat att bara säga mitt personnummer om de har tvivlat på min ålder, men det här var bara löjligt. Mellanskillnaden mellan en vuxenbiljett och en ungdomsbiljett var tre kronor. Tre ynka jävla kronor. Han ville dock inte ha mellanskillnaden, utan en straffavgift på 120 kronor eller vad det var. När jag inte hade tillräckligt med pengar ville han inte att jag skulle få åka vidare. TILLSLUT knappade han dock in mitt personnummer och kollade upp mig. Tack.

Helgen lystes i alla fall upp av att jag lyckades få Tobbi att pallra sig till Uppsala under lördagen. Utan honom hade jag inte orkat stanna kvar.