torsdag 29 januari 2009

Seg som kola

Oh... GOD. Det var så jäkla utmattande att stressa upp sig inför intervjun. Den tog förövrigt nästan tre timmar, men jag var inte särskilt trött just precis efter. Just då knorrade min mage för mycket för att känna av sånt... Det var ingen idé att åka tillbaka till skolan, så jag åkte direkt hem till Tobbi efter en snabb vända in på 7eleven för en påse godis. Sockerstinn och glad kom jag fram till Vallentuna där Tobbi väntade. ^__^ Efter maten kom plötsligt tröttheten smygande, och det var alldeles omöjligt att försöka hålla mig vaken.

Snark.

Jag somnade här hemma sen också, i soffan, och missade ett telefonsamtal från ett nummer som jag inte vågar ringa upp. Uh oh.

Nu slog klockan över till ny dag. Jag kanske borde inviga denna nya dag med sömn.

söndag 25 januari 2009

Bio och Galway's

Gårdagskvällen var riktigt schysst. Jag och Tobbi gick äntligen och såg "Låt den rätte komma in", och allt jag kan säga om den filmen är... wow. Plötsligt förstår jag varför den fick alla nomineringar och all uppmärksamhet, för den förtjänade det verkligen. Den var mysig och söt i kombination med obehaglig.

Hur som helst, så träffade jag Alex och Linnea (som hade med sig sin syster) efter bion för en pubrunda på Galway's. Irish Whiskey, woho! Alla rynkade dock på näsan åt min whiskey-fascination, och föredrog Smirnoff Ice och öl. När jag gick därifrån hade jag 10 kronor kvar, vilket spenderades på dillchips från en vending machine i tunnelbanan för att stilla mitt plötsliga begär efter salt på hemvägen. Nu väntar jag på mitt studiebidrag för att kunna köpa "Breaking Dawn", om jag kan hålla mig så länge. Om jag köper den via bokus kan jag ju betala i efterskott... Jag har allvarlig abstinens efter något att läsa just nu.

Successful trial and error

(Bild från 2008, från slutprojektet i Fotografisk bild A)
Våra muffins var awesome, och de var populära. Syftet med försäljningen var ju att testa om det gick att få ihop en resekassa på det här sättet, och det funkade uppenbarligen. Om vi försöker fortsätta med skolförsäljning så borde vi kunna få ihop en slant tills vi åker. Kanske åtminstone för att kompensera den stigande kursen för yen och den sjunkande kronan...