torsdag 8 januari 2009

Sympatifebersymptom, kanske

Det kanske beror på att det var en lång skoldag, men jag mår verkligen inte bra. Hela min kropp gör ont, och det känns som om mina inälvor inte får plats inuti min kropp. Eller som om jag hade svalt något trubbigt föremål som låg och skavde mot alla organ. Det värker i nacken och längs ryggraden som om någon skulle ha karvat in något med en kökskniv.

Helst skulle jag vilja ligga på soffan och bli ompysslad eller uppassad, fast ingen är tillräckligt vänligt inställd till mig här hemma. Trots att jag köpte semlor till alla på hemvägen. Bitter? Heh, jodå. Jag vill bara bli klappad på huvudet just nu, det känns som om det kommer ramla av annars.

onsdag 7 januari 2009

...yet so close

Oh! Vet ni vad som händer om 80 dagar?

Yes, that's right! Jag åker till Japan, woohoo!

Inte för att jag sitter och räknar... host host...


Fast jag känner redan lite ångest för att vara så långt ifrån Tobbi.

tisdag 6 januari 2009

Undermåliga prestationskrav - I haz it

Jag bestämde mig tillslut för att skriva klart hemtentan igår. @_@ Egentligen har jag inte något emot filosofi, det är ett rätt trevligt och intressant ämne, men dessa fall... "Fallet Peter" var enbart segt, och jag förstår inte hur vissa (that means you, stinsen *glare*) faktiskt orkade ta itu med det och komma upp i maxgränsen. Själv lyckades jag med nöd och näppe skriva 1,5 A4-sidor.

Okej, jo, jag förstår. Jag hade lagt ned lite mer själv i arbetet om det faktiskt hade spelat någon roll för mitt slutbetyg, men nu räckte det med att jag lämnar in uppgiften och får godkänt. Tack och lov har jag engagerat mig tillräckligt under hösten för att mitt MVG skulle vara säkrat då. Jag sa ju att jag tycker att filosofi är ett intressant ämne. Iz nize. :] I sann epikurisk anda undviker jag dock allt ont på loven, vilket inkluderar skolarbete.